13 Mart 2012 Salı

güneş üzerine doğsun aşkımızın....^^ - 13.03.12

Sabahlara kadar konuşalım bi gün.. Anlatalım tüm anılarımızı çocukluğumuzdan kalma. Sonra hayaller kuralım birlikte sabaha kadar.. Sen yine kızdır beni gülelim en güzel içten en huzurlu kahkahalarımızla..

Yada susalım bir gece.. Birbirimize susayalım.. Ben senin goğsüne yatayım, kalbinin kalp atışları olsun tek duyduğum.. Sonra sen benim kulağıma aşkını fısılda, tüm benliğim irkilsin, kalbim hızlansın.. Sabahlara kadar susalım bir gün böyle.. Aşkımız konuşsun bizden öte.. Gözlerimiz doysun birbirine. Biz susalım, onlar konuşsun.. Saatlerce izleyeyim seni.. Uzun uzun..Gözlerine bakayım, bakışına yanayım.. Sonra içim irkilsin utanayım. Derinime işle yine.. Yüzünü seyredeyim ben ,dayanamayıp dokunsun parmağım burnundan dudagına.. Seveyim yanaklarını , kokun gelsin burnuma..

Sabah olsun işte öyle, koltuğa kıvrılalım, birbirimizden başka kimse yokmuş gibi dünyada birbirimize sığınalım.. Güneş bizim aşkımızın üstune doğsun o sabah.. Tüm gece gözlerimizin birbirine hasretinden habersiz beklesin doğmak için bizim uykumuzun bastırdığı saatleri.. Birlikte o kızıl gökyüzünü izleyelim.. Ellerin ellerimde olsun, sımsıkı tut bırakmadan hic. Gözlerim güneşin rengine hayranken kulağım kalbinin sesinde kalsın yine.. Öylece uyyakalalım bir sabah.. Tüm gece konuşup, tüm gece sustuktan sonra.. Askımızı dinleyelim bir gece.. Sabaha aşkla uyyakalırken yeryüzündeki en güzel hisle kalbimizde..
Karanlık gecem de sen ol ışığıyla üstüme doğan gündüzümde..
Aşkımızı dinleyelim bir ömür mesela.. Sabahlara kadar konuşalım bir gecesinde.. Bir gecesinde susalım.   Bir ömür aşkla yanalım..! 
Bir ömür bizden başka kimse yokmuş gibi dünyada.. Bir ikimiz olalım..  Bir' olalım ..




#1askinkadingunlugu