27 Mart 2012 Salı

Söz veriyorum sana..Ömür boyu naz yapma hakkın var bana^^ - 27.03.12


Öyle bir gün yaşadım ki seninle bugün , binkez şükür ettim içimden seninle olduğuma.. Binbir dua ettim ömür boyu seninle olmaya..Öyle güzeldi bugün ^^
Seninle herşey , seninle heryer huzur resmen.. Birlikte birşeyler yapmak, birbirimizin gözünden manzaraya bakmak, seninle şakalaşmak gülmek konuşmak, saatlerce yürüyüp yorulmak, birlikte İstanbulu elele keşfe çıkmak..Hepsi ömre bedel .. <3

Böyle kocaman bi aşkla neşeyle yanından ayrılıp , şimdi uzakken hastalandığını öğrenmek çok üzücü kalbime.. Ben bir yerin acısa ağrısa yanında oliyim istiyorum.. Sen uyu dinlen nazlan bana.. Ben ne çekerse canın yapıyim bakayım sana..Yanında olayım. hepp başucunda.
Ne biliyim belki aşkımla yaptığım çorbam iyi gelir midene..Yada gözlerine yüzüne kondurduğum öpücükler düşürür ateşini diye..

Senden uzak olmak çok zor geliyor bazen.. Sen benimsin herşeyimsin canımsın bitanemsin.. Hayat enerjim , en güzel umudumsun geleceğe..Senin ufacık bir ağrın bile ağrıtır içimi ,biryerlerimi..

Söz veriyorum sana..Ömür boyu naz yapma hakkın var bana^^ Ömrümün sonuna kadar öyle güzel bakacağımki sana hasta olma diye..Çünkü bebeğimsin sen benim, gözümün nuru sevdiğimsin.. Tüm sevgimi ilgimi vermek istediğim erkeğimsin ^^ Hasta olursan bile çorbam ve öpücüklerim emrinde ..

Şimdi seni kapıda karşılayıp üstünü ellerimle giydirip yatırmam gerekirdi.. Sevdiğin çorbayı yapıp ellerimle yedirmem..Sen mızmızlanınca ısrar etmem gerekirdi biraz daha içmen için.. İlaçlarını içirip başını okşamam öpmem.. Sen nazlanınca içimin gitmesi gerekirdi sen yüzünü buruşturunca :( .. Seni rahat ettirip yatırmam gerekirdi..Televizyon açıkken sen uyyakalırsın ya hani aşkım,  benim baş ucunda diken üstünde sabaha kadar seni beklemem, sen uyurken seni seyretmem, yanaklarını sevmem gerekirdi..Başımı başına yaslamam, aşkımla kalbini dinlemem..Sevgimle eşin olarak canın olarak her anında yanında olmam gerekirdi benim gönlüme göre ..

Ama ancak öpücüklerimi gönderiyorum bugünlük sana üzülerek.. Kbul et olur mu^^ Hepsini borç say, hayal et biraz iyi ol olmaz mı tatlı kuşum..

Gecelerin ben olayım , her an koynunda , hep yanında.. Yakınında olayım ömür boyu ..Benim yerim senin yanın .. En kısa hayırlı zamanda kavuşalım , aynı sabaha yanyana uyanalım birbirimizin nefesine ısınalım aynı evi paylaşalım. Aşkımıza dair her hayali , her planı her adımı yaşayalım.. Ama hepp hayırla huzurla yanyana olalım..
Hemen iyileş öpücük yanaklımm..

#1askinkadingunlugu

22 Mart 2012 Perşembe

Seninle başlayan hayatımda yeniden doğdum ben.. - 22.03.12

Bazı ilkler vardır Ömre bedeldir.. Ömür boyu gönlün , aklın en güzel yanında kalır Unutulmaz.. Bugün benim  için o günlerden biri..
Seninle günlük yaşadığım anların bile değeri,neşesi kalbimde hep yaşarken, birlikte kutladığımız ilk doğum gününü unutabilmem ve bugün yazmadan geçmem mümkün değil..
Öyle özlemişim ki seninle doya doya hayatı içime çekmeyi.. En kuytumda kalıp kimselere açmadığım yanlarımı seninle dindirmeyi.. Senin gözlerinden hayata bakmayı, hayatı seninle görmeyi öyle özlemişim ki..
Kimse senin kadar iyi gelemez bana ya bugün bunu yine yaşayarak tekrar hissettim..
 Sen ;dünyanın en mükemmel erkeğisin! Benim mükemmelimsin.. Herşeyimsin canımsın. Yeni bir yaşa, ömrüme kalan tüm yıllarıma seninle adım atmanın hazzını hiçbir şey veremezmiş bana. Öyle mutlu öyle huzurlu..Ve Biraz  hüzünlü..Gözyaşlarımı tutamamamdan anlamışsındır zaten ama ben senden aldığım her zerre aşkı iliklerimde hissediyorum, dayanamıyorum ondan. Bugün öyle aşkınla ısıttın ki beni..Ne güneş yetişebildi sevginin ilginin sıcaklığına, ne serin suların dalgası yetti aşkımızın alevini dindirmeye..
Ben çok şanslıyım.
İyi ki ..İyi ki varsın.. İyi ki aşkı seninle tanımışım, kalbimin her yanına seni sarmışım..

Ben bu yaşa kadar kutladığım tüm doğum günlerini unuttum bugün. Ben bugün bir yaşındayım.. Seninle başlayan hayatımda yeniden doğdum çünkü ben .. Seninle geçen ömrüme ömür dedim , senden sonra yeniden öğrendim nefes almayı..
Ben yeni yaşımda da yine her duamdaki gibi SENi diledim.. Dua ettim bize, bir yılımız yüz yıl olsun diye..Ömür boyu,sonsuza dek beraber olalım diye.. Kalbim yaşadığını hep seninle hissetsin..Kalbimin atışında hissettikçe seni , hep seninle alsın nefesini istedim..Ben her günümüz böyle güzel olsun istedim.. Allah’ım bize hiç kötü gün göstermesin, ömür boyu bizi birbirimize hayırla huzurla sağlıkla sadakatle aşkla bağlılıkla ve tutkuyla nasip etsin istedim.. Amin..
Ve ben iyi ki doğdum dedim bugün kendime..İyi ki doğdum ve seni buldum.. Ben iyi ki aşkı sende buldum.. Rabbim bana Seni verdi armağan..Ve ben ömrüm boyunca gözümden sakınacağım en büyük lütfumla hayatımda bir senemi daha devirdim..
Daha nice senelere ..Birbirimizin omzunda  yaşlı tonton nine ve dedeler olmak dileğiyleJ
Her şey için teşekkür ederim ..


#1askinkadingunlugu

21 Mart 2012 Çarşamba

Aşkın tarifi... – 21.03.12

Bugün bir kez daha anladım askın tarifi deseler di bana inanmazdim sen olacağına...

Güzellik nese ve muhabbet aradığım sevgili es hayat arkadaşı olacak tek kisisin yeni yılımıza yaklaştığımız bu günlerde askımızın sayısız tarifi var bence, bana kalırsa cümlelere sığmayan yasanmisliklar...

Kelebek ömrü gibi degil askımızı günlük tarif edemem sana ayıp olmaz iliskimiZe ayıp olur üzülüyor o ozaman :)) minik Tombuk ısırmadık yeri kalmayan pon pon bir iliski tarifi verebilirim.

Bir yemek olsaydı neyi secersin desem askımız bence beraber yaptığımız ilk yemek olurdu.

Bir müzik olsaydı Mustafa ceceli hastalıkta saglıkta olurdu ilk dinlediğim şarkıyı rüyaları da geçemem...

Bir elbise olsa ikimizin uyumu olurdu birbirimiZe göre giyinmemiz...

Bir dizi olsa isminden dolayı leyla ile mecnun olurduk...

Aslında askımızı çok sekilde tarif etmek istedim ama şimdilik bu sekilde kalsın 2. Si heyecan uyandırsın...

Devamı askın tarifi yakında

#1askinerkekgunlugu

Bana senden öte mutluluk yok bu dünyada.. - 21.03.12

Seninle yasadigim her dakika her saat her gune sukrediyorum..Senin olana, o asik oldugum her yanina bir bir, ayri ayri ..
Simdi yanimdan gittiginde mesela, yada aksam oldugunda gecip giden gune soyle bir bakinca elimde kalan en degerli sey gulusun oluyor hep.. O gune kar kalanim askin oluyor, gozlerin oluyor.. Dudaklarimi gulumseten bir sozun oluyor..
Sonunda Bana kalan yine ve hep seni deli gibi sevmek, hepp sevmek oluyor..
Soz veriyorum sana; Seni omrumun sonuna kadar sevecegime.. Ilk gunki gibi, zaten kalbimin enn derin yerinde kalbinin yeri..
Seni sevdikten sora kalbim , seni yasadiktan sonra her zerresinde , seni hissedip titredikten sonra benligim ,kokun kaldiktan sonra avuclarimin icinde.. Bana senden ote mutluluk yok bu dunyada..
Her aldigim nefesimde, yada sonsuz cennetimde.. Hem bu dunyada hem digerinde.. Sen ol yanimda. Kafam omzunda, ellerim avuclarinda.. Helal ol bana.. Sonsuza kadar sevdigim ol,bildigim tum yollari sen ol hayatin.. Hayat'm ol.. Hayatim<3

Seni sevmek sukretmek gibi yasamaya..seni sevmek herkesten farkli hissettiren bana. Ben ozelsem sen oldugun icin icimde , kalbimde kalbini tasidigim icindir. Ben her guzel animi, gelecek icin her cektigim kahrimi, kalbimin her attigini seninle/sana yasiyorum..
Hicbir sey istemiyorum bu dunyada , seninle yaslanmak kadar.. Hic bir seyim olmasin, ama sen ol sevdanla yanimda.. Sen ol her yanimda....

#1askinkadingunlugu

20 Mart 2012 Salı

SEN NERDESİN

      Caddeden sokaklara doğru sesler elendi,
      Pencereler kapandı kapılar sürmelendi.
      Bir kömür dumanıyla tütsülendi akşamlar,
      Gurbete düşmüşlerin başına çöktü damlar...
      Son yolcunun gömüldü yolda son adımları,
      Bekçi sert bir vuruşla kırdı kaldırımları.
Yanan alnım duvarda, sönen gözlerim camda,
Yuvamı çiçekledim, sen bir meleksin diye,
Yollarını bekledim görüneceksin diye,
Senin için kandiller tutuştu kendisinden,
Resmine sürme çektim kandillerin isinden.
Saksıda incilendi yapraklar senin için.......

19.03.12 - yarım kalan sevgilerimiz..

Sevgiye hasret kaldığımızz günlerde kabullenemediğim bazı şeyler olsada beni üzmeyen tek sen varsın. Sevgimizi aşkımızı garip yaşasakta bugünlerde biliyorum sana kavuşacağım zamanı. İnanıyorum aslında baharımıza. Yarım kalsada sevgimiz bazen ben düşünüyorum belki çocuğumuza hazırlayacağımız mutluluğun endişesidir bu eksik zamanlar. Onlar için biz için bu dünya meşgaleleri var ama iki taraflı olmasi dileğiyle meşgale yalnız dünyalik olmasın isteriz hep ikimiz. İnşallah inşallah inşallah hayırlısıyla yarım kalanları tamamlamak için mutlu bi son koyarız ve o başlangıç bizim için değişim olur. Yani bir bilgisayar oyunu gibi oyun başlamadan dolar ya bizde onun için senaryosunu hep deniyoruz. Gerisini tevekkul ile dua ile beklemeyi tercihliyoruz. Kalmasin elimizde yarım kalan sevdalar çünkü bir kelime bile bizi mutlu ederken üzülmeyelim bugünlere... Sevmeyi bilelim ve yeryüzü bizi konuşsun senden az kalan ben için ekleme talep istiyorum. İçine bir ben daha kat ben çünkü senden uzakken senden eksikken düşünerek hayal ederek aşkımızı yüzsüzce 2ye katlıyorum. Evet aşkımızda arsızım banane ben sensiz yapamam ki... Ne tuhaf ki seni kazanmak çcin hayatımla eşdeger tutuyorum Hayat'I'm...

#1askinerkekgunlugu

19 Mart 2012 Pazartesi

özledim .. - 19.03.12

Hani her şeyin insanın üzerine geldiği zamanlar vardır.. Çok hayalinin olup azının gerçek olduğu zamanlar belki. Çok ertelemelerle geçen günler olur ya bazen. Tam da o günleri bulur hep yoğunluklar işler aksilikler ve ya başka bir şeyler..Ama bir türlü sevdiğinizin omzunda huzur bulmanıza izin vermezler. Bir fırsatını bulup girerler aranıza günlük meşgaleler. O zamanlarda dua ediyorum ben sadece. Çok ediyorum.. Öyle huzur bulup, öyle kendim gibi hissedebiliyorum.
Her şeyi bi kenara bırakıyorum bana zarar veren, düşünmüyorum kafamı yormasınlar diye. Kafam sadece güzel şeylerle dolsun,seni düşünsün , Kalbim sadece bahar gibi kokan aşkınla huzur bulsun. Ne başka bir karışık renk görsün senin sevdandan öte, ne sıkıntılar problemler bilsin fikrim.
Omzuna yatmayı özledim.
 Seninle hayata sarılmayı, sana sarılıp hayatı sımsıkı yaşamayı özledim. Sana sarıldığımda her şeyi unutmayı özledim.
Omzunda her şeyi unutup, kafam rahat o senden enerji aldığım özlem gidermeleri , Hep güzel şeyler düşündüğümüz ortak hayallerimizi, ortak gönlümüzü özledim.
Hayatın meşgalelerinde boğulmadan, bizi onlara hapsetmeden…
Seni özledim…

#1askinkadingunlugu

16 Mart 2012 Cuma

Beni sensiz bırakma... - 15.03.12

Benden seni eksik edersen senden uzaklaşırsam üzülürüm. Günlerdir kafamda bir karışıklık ve işlerin verdiği stres beni aldı gitti. Seni üzmek senden uzaklaşmak istemiyorum. İlişkimizi yeniden revize etmek için heyecanlanmak istiyorum. Beni sensiz bırakma.

Bir anne gibisin beni seviyosun şefkat gösteriyosun. Bir abla gibisin üstüme düşüyorsun. Seni hak etmek için ne yaptım ki ben bilemedim. Seni kaybetmemek ve seni elimde tutmak için elimden geleni yapıcam söz veriyorum. Seni iyi yada kötü bir şekilde yaşatacağım.Yanımda sessizce güzelce kaliteli bir hayatla... Yalnız beni sensiz bırakma dedim ya ne yaparsam yapayım beni affet hep ayrılma benden ben sensiz yapamam.

Aşkımızın itibari için beni sensiz yerlerde koyma...

#1askinerkekgunlugu

13 Mart 2012 Salı

güneş üzerine doğsun aşkımızın....^^ - 13.03.12

Sabahlara kadar konuşalım bi gün.. Anlatalım tüm anılarımızı çocukluğumuzdan kalma. Sonra hayaller kuralım birlikte sabaha kadar.. Sen yine kızdır beni gülelim en güzel içten en huzurlu kahkahalarımızla..

Yada susalım bir gece.. Birbirimize susayalım.. Ben senin goğsüne yatayım, kalbinin kalp atışları olsun tek duyduğum.. Sonra sen benim kulağıma aşkını fısılda, tüm benliğim irkilsin, kalbim hızlansın.. Sabahlara kadar susalım bir gün böyle.. Aşkımız konuşsun bizden öte.. Gözlerimiz doysun birbirine. Biz susalım, onlar konuşsun.. Saatlerce izleyeyim seni.. Uzun uzun..Gözlerine bakayım, bakışına yanayım.. Sonra içim irkilsin utanayım. Derinime işle yine.. Yüzünü seyredeyim ben ,dayanamayıp dokunsun parmağım burnundan dudagına.. Seveyim yanaklarını , kokun gelsin burnuma..

Sabah olsun işte öyle, koltuğa kıvrılalım, birbirimizden başka kimse yokmuş gibi dünyada birbirimize sığınalım.. Güneş bizim aşkımızın üstune doğsun o sabah.. Tüm gece gözlerimizin birbirine hasretinden habersiz beklesin doğmak için bizim uykumuzun bastırdığı saatleri.. Birlikte o kızıl gökyüzünü izleyelim.. Ellerin ellerimde olsun, sımsıkı tut bırakmadan hic. Gözlerim güneşin rengine hayranken kulağım kalbinin sesinde kalsın yine.. Öylece uyyakalalım bir sabah.. Tüm gece konuşup, tüm gece sustuktan sonra.. Askımızı dinleyelim bir gece.. Sabaha aşkla uyyakalırken yeryüzündeki en güzel hisle kalbimizde..
Karanlık gecem de sen ol ışığıyla üstüme doğan gündüzümde..
Aşkımızı dinleyelim bir ömür mesela.. Sabahlara kadar konuşalım bir gecesinde.. Bir gecesinde susalım.   Bir ömür aşkla yanalım..! 
Bir ömür bizden başka kimse yokmuş gibi dünyada.. Bir ikimiz olalım..  Bir' olalım ..




#1askinkadingunlugu

12 Mart 2012 Pazartesi

Hayatı bana güzel gösteren mutluluk dolu gözbebeğimsin- 11.03.12

Hayal kurmak seni/nle yasayacagim gunlere dualar etmek gibi.. Birkac gun bile uzak kalsam hasret kaliyorum yuzune, beni ben yapan gulusune, icimi eriten kokuna o en sevdigim tenine.. Doyamadigim yanlarina birde ozlem katiyorum boyle zamanlarda ya.. Katmerleniyor kalbim, kalbimdeki yerin..
Seni özlemeyi bile seviyorum ben.. Senin için yanmayı, aklımın bulduğu her fırsatta sana kaçmasını, seni düşünmeden geçmeyen bir anımın olmayışı çokk seviyorum ben..
Evet aşkım çok şükretmemiz gerek.. Özlemine bile aşık olunacak kadar mükemmel bir sevdiğim varken benim..Çok şükretmem gerek.
Hani yoruluyorsun ya işlerinden böyle,yorulduğunu söylüyorsun,yada uyyakalıyorsun küçük bir bebek gibi..içim gidiyor o zamanlarda benim.. Aklıma geldikçe şükrün yanında dua ediyorum sana.. Bize başka, sana başka.. Sana ediyorum, tüm emeklerinin o biricik yüreğinin istediğinin olmasına..Sen herşeyin en güzelini hak edensin sevgilim.. Sen benim herşeyimsin.... Hayatı bana güzel gösteren mutluluk dolu gözbebeğimsin..
Tek bir kişi hayatı öyle bir değistiriyormuşki..Aşk insanı öyle sarıp sarmalıyormus ki.. İnsanın bakışı değişiyormuş , gördüklerini başka görüyormuş aşktan sonra, Sana aşık olduktan sonra öğrendim.. Senden sonra hayatın o keşfedemediğim yanlarını yaşadıkça gördükçe gerçekte yaşamak neymiş o zaman anladım..Seninle yaşadıkca yaşamak neymiş anladım..Senden sonra kalbimdeki en güzel duygularla her anında hayatımın mutlu yaşadım ben..Çünkü her anında seni yaşadım. Her nefesimde seni çektim içime.. Seni sevdim ben her nefesimde..
Şimdi duam Ömrümün sonuna/son nefesime kadar hep yanımda/benimle ol,benim ol aldığım her nefeste..
<3
#1askinkadingunlugu

Seni güzelliğinle kabul etmek.. - 11.03.12


Seni herşeyinle sevdim ya kabul etmekte hiç bir sorun yaşamıyorum çünkü aşktan zevk alıyorum. Sensizken süzülen gözyaslari ve efkardan duramazken güzelliğini düşününcede halime şükrediyorum. Senin için ikimiz için dualar ediyorum. İkimiz içinde en uygun neyse ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Herşeyinle seni almak kabul etmek bana güzelliğinden mest olan aşıkları hatırlatıyor o aşıklar ise biziz...

İnŞallah Allah hakkımızda hayırlısını en iyisini verir bizde bunu şükür sebebi olarak görelim ne kadar dua etsek azdır... Her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk kişisin ya işte bu sevgimin kanıtıdır...


Seni sevgiyle karşılayacağım günlere dua ediyorum. Herşeyinle güzelliğinle sevginle sadıklığınla samimiyetinle saflığınla zekiliğinle endamınla boyunla posunla gülüşünle konuşmanla bakışınla kokunla KABUL EDİYORUM..

#1askinerkekgunlugu

8 Mart 2012 Perşembe

How i plan to spend my life with you: ...:) - 08.03.12

 Dualarımızın resmedilmiş hali ;  :)



#1askinkadingunlugu

Kanuni Sultan Süleyman Han’ın Hürrem Sultan için yazdığı gazel ..

Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım, güzellerin şahı sultanım.

Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm,

Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meş’alem.
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı,

Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim.
Gönlümdeki Mısır’ın Sultanı, Hazret-i Yusuf’um, varlığımın anlamı,

İstanbul’um, Karaman’ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim.
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan’ım ve Kıpçağım, Bağdad’ım, Horasan’ım.

Güzel saçlım, yay kaşlım, gözleri ışıl ışıl fitneler koparan sevgilim, hastayım!
Eğer ölürsem benim vebalim senin boynunadır, çünkü bana eza ederek kanıma sen girdin, bana imdad et, ey Müslüman olmayan güzel sevgilim.

Kapında, devamlı olarak seni medhederim, seni överim, sanki hep seni övmek için görevlendirilmiş gibiyim.
Yüreğim gam ile, gözlerim yaşlarla dolu, ben Muhibbi’yim, sevgi adamıyım, bana bir şeyler oldu, sarhoş gibiyim. Bir hoş hale geldim..

Muhibbi (Kanuni Sultan Süleyman’ın mahlası)

Yine sensiz ama seninle bir geceye yatıyorum .... - 07.03.12

Böyle hasta olduğun yada işten koşturmaktan yorgun düştüğün zamanlarda yanında olma isteğimi bilemezsin....... Şimdi yazı yazabilmek ve uykuya dalmak arasındaki eşikte gidip gelirken sen, benim tek düşündüğüm sana iyi bakabilmek..Yanında olacağım ömrün günlerinin hayalini kurabilmek şua uzağında kalmaktan üzülürken..İşten yorgun argın geldiğinde seni mutlu edip neşelendirecek en güzel akşamlarla en sevdiğin yemeklerle ve en güzel aşkla seni karşılamak yorgunluğunu almak planları ..Böyle birazcık üşütsen burnun aksa hemen ıhlamur kaynatmak , annem gibisin mızıldanmalarına, içmemek için diretmene aldırmayıp zorla iyileşene kadar uğraşmak :) Saçma gibi geliyor bunların hayali ama normalde bile akşamları kapıyı sana benim açamamanın özlemi varken nasıl çok, böyle hasta olduğun zamanlarda zamanı ileri alma konusunda ki yaratıcı fikirlerimi bilemezsin :) O yüzden hiç yoktan hayal kurup mutlu oluyorum..Yanındaymış gibi, içim rahatmış başucunda sana bakar gibi iyi hissetmeye çalışıyorum..

Tüm ömrümü sana bakmaya seni sevmeye seni mutlu etmeye seninle geçecek her günü sana göre yaşamaya adayabilirm..Dua'm hep bu.. Hayallerim hep böyle..
Artık öyle içimden geliyorki dualar, öyle alışmışki dilim,kalbim..Dua etmiyorken, konuşmuyorken bile biryerde tek başıma kaldığımda yada yolda yada dersteyken öylece..Aklıma Biz geldiğinde kalbim kendi ediyor tüm hayırlı isteklerimizi..Öyle içime sinmiş, öyle kalbime yerleşmiş ki adın dilimden içeri....
Ben hiç konuşmasam da dünya bilir sevgimi özlemimi sana olan bağlılımı senden başka herkese kör gözlerimi..Öyle sinmişizki içime, ben sussam da halim söyler yine bağırır gibi.. Söyler herkese hep seni ne kadar çok sevdiğimi.. En içimde ki özlemini çağırıp koynuna..

Yine sensiz ama seninle bir geceye yatıyorum ben şimdi.. Başımı yastığa koyuyorum ya sen yanımda oluyorsun..Bak yine kokun geldi burnuma.. En güzel geceler için beklerken güzel hayallerle uymaya gidiyorum..Bir gün daha geçsin, bir gün daha yaklaşsın diye koynuna..

İyi geceler en değerli'm..

Hemen iyileş , sen hepp iyi ol  ve heppp benim ol^^ .. .<3

#1askinkadingunlugu

7 Mart 2012 Çarşamba

Benim değil bizim aşkımız... - 06.03.12

Ben her zaman bizi kullanırken sen bana yaklaşırken uzanırken heycanlanırken ben hep biz olarak attı kalbim dedim...

Aşkı bizle tanıdım bizle yaşadım bizle ben çok mutluyum. Kalbinin yansıyan güzelliği gizli keşfedilememiş bakışların beni tıpkı bir yanardağ gibi alev alev yakıyor yada eritiyor yada bitiriyor ;)...

Sana bilerek bilmeyerek bir kusur işlesem içim ciz eder, kalbim parçalanır sana özlemimi yitirmemek icin bizi çzluyorum... Yaşadıklarımızı yaşayacaklarımızı özlüyorumki biz için en iyisi bende atsın seni yeniyim ;) tıpkı maçta gol atmış bir futbolcu gibi sevinirim senden daha cok heycanlandığımda, sevdiğimde ve özlediğimde. Bu paragrafima kusur olarak başladım sözlerimiz olarak devam ettim neden? Çünkü seni kaybetmenin bizi kaybetmenin ağır imtihanını yaşayamam düşünemem anlayamam anlayışla karşılayamam. O yüzden senin düşüncelerine ve bizi yaşama isteğine hep varım her zaman varım. Yeterki şartlar müsait olsun yapamayacağımız şey yok çünkü şükretmeyi biliyoruz Elhamdülillah...

Sevgiyi harekete geçirmişim, aşkı yürütmüşüm sırada ritmi alıp evliliğe koşmam gerek. Pardon biz koşmak gerek ;)

#1askinerkekgunlugu

6 Mart 2012 Salı

Tüm gecelerime gündüzlerime seni yerleştirmem gerek aşkına doyabilmek için.. - 06.03.12


Senin yanında olmak ömrümün duası.. İşinde gücünde koştururken seni beklemek,yanında gelmek bile huzur gibi içime aşk gibi heyecan dolu sevdiğimle hayatı adımlamak küçüğünden büyüğüne..Ömrümün tamamına yaptığım provalar gibi.. Özel bir güne gerek yok mutlu olmak için.. Seninle hayatın içinde, her anında günlük işlerinde yaşamak Bir olmak öyle değerli ki.. Ben o zamanlar kendimi gerçek Ben olarak hissediyorum en çok..Tüm duygularımın,hayatımın en gerçek olduğu yer senin yanın ..
Tüm gecelerime gündüzlerime seni yerleştirmem gerek aşkına doyabilmek için..Her anında hayatımın, her nefesinde ruhumun seninle olmam gerek.. Çünkü yetmiyor bana bu doyamadığım anlar birlikte geçen zamanlar günler haftalar.. Doyamıyorum ben sana.. Bitiremiyorum özlemimi..Yanındayken yaşadığım seni, eğlencesiyle, özel önemli meseleleriyle , işlerimizle , dualarımızla..Hepsiyle her şeyle geçen,nasıl geçtiğini anlayamadığım günün akşamında eve geldiğimde hala özlüyorum ben seni..Yetmiyor en uzun zamanlar bile bana/ aşkına..Her yanıma yerleşen kokunu, dokunu, aşkını , ruhunu , seni her yanımda/hep yanımda istiyorum ben……….
Çok özledim seni bu gece.. Gündüz gördüğüme bakma gözlerini..  Sen ömür boyu istediğimsin ya..Bildiğim , anladığım bir şey varsa ; Bir ömür yetmez hasretimin solmasına, günler yetmez sana doymama..
İyi ki varsın..Benim kalp atışımsın..

#1askinkadingunlugu

Ve şunu da bil ; Ömrümü nasıl yaşayacağımın önemi yok.. Seninle olan her günüm güzel olacaktır zaten..- 05.03.12

Annem-babam gibi..Farklı şehirlerden farklı kültürlerden olmanın keyfini bazen sana da anlattığım komik-mutlu hikayelerinden çokça yaşıyorum ben çocukluğumdan beri evde,ailemdeJ Belki eskiden bazen birbirlerini anlayamazken şimdi birbirleri olmuşlar, roller değişmiş gibi.Ağızlarından çıkan cümleler inandıkları değerler takas edilmiş sanki.. O onun kızdığına kızar, o diğerini sakinleştirir olmuş bazen..Bazen onun sevdiğini o da sevmiş,hatta o’ndan çok belki.. İnanmışlar çünkü, birlikte yaşamaya söz verince bir ömür, sevmişler o ömrü ; nasıl yaşarlarsa yaşasınlar..Birlikte olmanın tadını hiçbir şeyin veremeyeceğini anladıktan sonra, her şeye tuzu biberi diye bakmışlar..
Ben bugün hem kendimi hem seni dinlemek istedim sadece.. Ortak bir bakış ortak bir göz bulalım diye.. Çünkü bazı şeyler vardır şartlar belirler olanı,kararı.. Onları yaşamak için de bilmek gerekir, kendindekini değiştirmen gerekir hatta belki de..Sadece olay şu aslında; insan başka şeyler bilirken doğru diye, diğerini direk kabullenemez ya hani, bu fıtratıdır değişmez..Anlaması sorgulaması gerekir sebebini,anlatmak ister kendi bildiğini de…Meraklı melahatim olarak bilmen lazım yani bu sorma kısmını J))
Benim de tek derdim birbirimizi anlayalım.. Biz hepp birbirimize göre hayata bakalım, davranalım.. Bunu yaptıktan sonra fedakarlık mı, en büyüğünü yaparken fedakarlık değil aŞk derim ben onun adına.. Senin için yapılan her şey faydadır ruhuma, ömrüme ömür katanımsın sen benim tek bir bakışıyla.. Sevdiğimin yüreğine yatan içine sineni benim içime sinmiş kabul ederim ben. Bizim yüreklerimiz BİR’ ken zaten.. Ben senin için fedakarlık etmeyeceksem nasıl karın oldum derim ki gözlerine bakarken utanmadan.. Senin için huzursuzken, ben nasıl huzurla yaşarım .. Seni üzecek zor duruma sokacak şeyi nasıl sorgulamadan budur derim ki isterken.. Bunu hissetmen bilmen gerekir artık güzel yüreklim..
Bazen her şey teferruattır,bir bakışına bir sesine anlar insan aslında ne demek istediğini sevdiğinin .. Ben bu yüzden ertelemek yüz yüze sormak istedim bugün telefondayken açmadan meseleyi..Yanlış anlamayasın diye.. Ben’le seni nasıl ayırmıyorsam BİZ diyorsak, Biz’e ait olanlarında bir’ olduğunu ayrılamayacağını bil sen her zaman..Her zaman..
Ve şunu da bil ; Ömrümü nasıl yaşayacağımın önemi yok.. Seninle olan her günüm güzel olacaktır zaten. Hayırla aşkla sevgiyle.. Birbirimiz yoksa en çok istediklerimizin bile önemi olmaz ki , hepsinin sebebi sevgi zaten o mükemmeli isterken hayallerimizde gezerken hep beraber..
İnsan seviyorken acaba demez.. Olduğum gibiyim kabul etsin demez.. Çünkü o olması gerekeni, sevdiğinin mutlu olduğu halidir..Oturup beklemez, olduğuna ek bir şeyler yapar..Ben kendi adıma senin için seni mutlu edecek her şeyde varım.. Bu zaten benim mutluluğumdur her zaman..Bu zamana kadar buna bu kadar emin olmasam bunca hiç yürümediğim yollara seninle çıkmazdım ben..
Biz ve bizim değerlilerimiz huzurla sevgiyle her zamanki sıcak neşemizde ki gibi sahip olduğumuz tüm güzelliklere dahiller..Hayatımızın huzurlu güzel olmasının en büyük parçası ve sebebide onlar zaten.. Belki birbirimizi bunca sevebilme fırsatımızın,huzurla bu şartlarda mutlu olmamızın sebebi de onlar hatta.. Ve biz birbirimizi sevip anladıkça hayatta yürüyemeyeceğimiz yol yok inşallah..
Her şeyden öte aşkla sevgiyle yaşayalım birbirimizi.. Birbirimizi yaşayalım !…  Gerisi teferruat.. Gerisi  bol dua.. Beraber olalım da inancımızı aşkımıza kata kata.. Eminim her şey güzel olur dualarımızda ki gibi ömrümüzün her anında..
SENİ SEVİYORUM


#1askinkadingunlugu

2 Mart 2012 Cuma

Sen her şeye değersin.. Sen ; en değerlimsin.. - 02.03.12

Seni beklerken uyyakalmak, seni merak edip sabahlamak aşkın en koyu hallerinden .. Sana ait olmak,  seni sevmek, senin olmak iliklerime kadar aşk kokmak gibi.. Sen yanımda yokken bile seninle yaşamak var bende.. Sana göre, senin için yaşamak.. Böyle hep seni seve seve..
Bazı sabahlar gerçekten böyle içimde seni hissederek uyanıyorum. Hani rüyanda harika şeyler görürsün ya gerçek gibi gelir, heyecanını yenemezsin uyandığında bile..Sanki öyle.. Heyecanla böyle ilk buluşmamız,seni ilk görüşüm gibi.. Yada sanki bugün düğünümüz varmış , Bugün ikimizin/küçük ailemizin en minik en tatlı ferdini karşılayacak gibi.. Yepyeni bir şeye seninle başlar gibi.. Öyle heyecanla güne başlıyorum ben bazı sabahlarda .. Seni severek uyanılan her sabahın ışığına açılıyor gözlerim.. Sana aşık, bize sevdalı.. Ama heP bir özlem var içimde.. Anlatamadıklarımın, henüz yaşayamadıklarımızın, hayal kurup her gece dualarımızda aminlerimizde olanların..
Sana özlemim bitmiyor benim.. Yanımdayken sana doyamazken birkaç gün uzak kalınca eksik kalıyorum.. Yarımlaşıyorum böyle..Seni özlemeye bile doyamıyorum ben..Sana hissedilen her duygu başka güzelken..
Bir de şimdi şehir dışına uzak bir yere gidince içim bir garip oluyor benim.. Her seferinde hissediyorum bunu, alışamadım bir türlü senden  uzak gecelere.. Ayrı evlerde de olsak aynı semtte kaldığımızda içim huzurlu oluyor demiştim ya geçen gün sana; yanı başımdasın da sanki sol yanım her yanım da koruyanım güvenim gibisin hayata o zamanlarda..  Başka semtler bile uzak gelirken bana böyle başka şehirlere alışamıyorum ben bir türlü bir gün de olsa..
Kalbi her an yanımda, güzel yüzü hep gözbebeklerimin ışığında olan sevgili..Öyle gurur duyuyorum ki seninle her seferinde! Her yaptığın işte,her söylediğin sözde.. Yapman gerekeni herkesten iyi yapma gücünde,kalbinde,yüreğinde her şeyinde seni buluyorum..Her birine en güzel yanlarını bırakıyorsun da ben gördükçe yaşadıkça toplayıp gururlanıyorum, yüreğime seni kata kata yürüyorum hepsinde..
Bizim için, hayallerimiz için uğraşıyorsun ya böyle.. Tüm hayatımı senin dizinde, güveninde sadakatinde ,merhametinde geçirmenin telaşına düşüyorum.. Ömrümü sana adamak için heyecanlanıyorum. Senin için ne yapsam az.. Ne yaptıysam hepsine değer.. Her şeyin güzel olmasına, bu kadar mükemmel bir eşim olmasına hem seviniyorum,gururlanıyorum, şükrediyorum.. Hem bu kadar yorulmana koşturmana üzülüyorum.. Her akşam işten çıkıp geldiğinde sana en sevdiğin yemekleri hazırlayıp seni dört gözle bekleyip kapıda karşılayacağım, tüm yorgunluklarını alıp götüreceğim günleri bekliyorum..
Ben çok şanslıyım.. Aşkımın, kalbimin, her yanımın sahibi ..
Sen her şeye değersin.. Sen ; en değerlimsin..


#1askinkadingunlugu

Bugün ikimiz için bir şeyler yapmaya çalıştım.. - 01.03.12

Evet... Bugün ikimiz için bir şeyler yapmaya çalıştım. Ev, iş ve aşk hayatımda en değerli varlığım olan bana destek olan Sen bizim için olacak olan her adıma beni teşvik ettirdin ya sana şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Bir kamyon halinde güller üstünden dökülse de sen yine orda parlayacak içinden en öne çıkacak gülümsün ...
Ev; hem sana hem bana hem bize uygun ama senin isteklerin senin nefis yemekleri yapabileceğin senin rahatın olacağı yer olsun... İnşallah...

İs; beni bir lokma ekmek senle mutlu eder yeter ki muhtaç olmadan az ve öz ama helal kazanarak yaşayalım. Alın teri olsun veya ikimizi de mutlu edecek kazançlar olsun diye savaşıyorum. Sende benim için savaşıyorsun ama seni üzmek kırmak veya hayallerini boşa düşürmek için değil, çalışman beni üzer çünkü yorulacaksın diye. Yoksa sana bırakmışımdır en doğrusunu sen bilirsin...

Aşk; bir kere senin adın budur ask... Sevgimize layık hayatımıza adim atacağımız şeyleri aşkımızla yoğurdum o hamuru evlenmeden pişirip sana sunacağım. Babamdan tut ta en yakınımdan en uzağıma benim seninle yasayacağım mutluluğa destek vermekle kalmayıp birer tuğla koyuyorlar anneni de es geçemem annem gibi canımdan bir parça o...

Ben seni sevmeyi gözyaşı gibi görüyorum sürekli damlamıyor ama içimde sürekli akıyor kalbimdeki gözyaşısın... Üzülmekten değil sevgiden sevmekten sevilmekten akıyor...



#1askinerkekgunlugu